Ana içeriğe atla

Reklam

Website Top List

Kelebek Etkisi Türkçe Dublaj İzle


Bunun var olabileceğini düşünüyorum. Benimle alay edebilirisiniz. Şimdi düşünün;

Gözle göremediğiniz bir atomun yarattığı etki bir ülkenin yarısını mahvedebiliyorsa, uzayın beynimizi alamayacağı kadar büyükse, hiçten bir insan gelebiliyorsa, bazı şeyleri önceden sezebiliyorsak, iki yanıcı elementin bir araya gelmesiyle söndürücü bir şey ıkabiliyorsa bu da oldukça normal yani yapılabilir.

Şuan insan gibi düşünüyoruz. Gerçekten bir şey yapabiliriz. İnsan gibi düşünmemekle başlayabiliriz. Farklı bir canlı gibi düşünmememiz gerek. Bu evrenin sırlarını kanıtlamak için insanlar neler yaptılarsizce ben söyleyeyim lsd kulladılar. Bilim insanları bulunla insan gibi düşünmediler ve şuan evdrendiye bildiğimiz şeyi yaptılar. Hatta buldular.

Bakın bundan 20 yıl önceki filmleri izleyin. Ne göreceksiniz tabii ki o kafayla düşünürsek bunların hepsi birer hayal diyeceğiz. Doğru o kafayla birer hayal ama şimdiki kafayla düşünürsek vaybe neler değişiti diyoruz. Bu 20  yıl önce kol saatinden konuşmak kmler olasa bile oraya daha hızlı gidebilmek. Uzaya çıkabilmek. Okyanusa dala bilmek, hiç birşeye dokunmadan elektronik aletleri kontrol edebilmek. Bunlar şimdiki kafayla evet mümkün adamlar yapmış dedittiriyor. Ama bu 20 yıl önce mümkün değildi. Bunu 20 yıl önce ben söylemiş olsaydım. Şuan ben burada değil bir akıl hastanesinde olurdum. Beni deli sanarlardı. Bir kutuya bakıp konuşmak veya uzaya çıkmak gibi şeyler .Dışlanırdım. (Ki genellikle dışlanıyorum. Söylediklerimin hepsi çıkıyor. Bunu kanıtlayabilirim.)

Şimdi bu 20 yıl önceki şeylerdi ve çoğu gerçek olacak. Bunları filmlerden öğrendik filmleri senarisler yazdı yada yazdırıldı.

Şimdi bundan 20 yıl sonra olacak şeyleri yine senaristler ve filmlerle öğreneceğiz.

Şuan kanıt istiyorsunuzdur. Söyleyeyim. Endistüri moda gibi şeylerde patlama yaşanacak. Dünyayı değiştirecek birşey icat edilecek. Onlarla konuşacağız. Dev bi ekranı cebime koyabileceğim. (Hakikaten bir sinema ekranı)

Bittimi hayır. Uzayı daha iyi keşfecdeğiz. Televizyonu televizyon olarak bilmeyeceğiz. İnternet dışında bir şey daha çıkacak internet le yarışacak. istediğimiz anda istediğim bir yerde olabileceğiz. Konuşmamıza pek gerek kalmayacak. ÇÇok güçlü olacağız. Filmi daha rahat izleyeceğiz. Depolamada devrim yaşanacak. ozon tabakası delinecek. 60 çıkacak. insanlar istediği kitapları daha kolay bulacak. Farklı bir alış veriş türeyecek. Yeni bir iş dalı çıkacak "PC".

700584 ()()

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3ds max nedir ne işe yarar? (BiProgram)

 3D Studio Max Nedir? 3Ds Max, Autodesk firması tarafından geliştirilen (ve hala geliştirilmekte olan)  dünyanın en popüler ve en çok kullanılan 3D modelleme ve animasyon programıdır. Tam adı “3D Studio Max” olarak literatürde geçmektedir. Hayal Gücünüzün sınırlarını zorlayan tasarımları hayata geçirmeniz için sonsuz  imkanlar sağlayan,  geleceğin tasarımcılarının programı 3ds Max’tir. Gelişmiş eklenti desteği, güçlü modelleme kabiliyeti ve nispeten kolay kullanımı ile 3 boyutlu modelleme yazılımları arasında en yaygın kullanıma sahip uygulamalardan birisi olup, bir çok hazır modeli, dersleri, eklentileri bulunan ve internet üzerinde bir çok dökümana sahip bir programlardan birisidir. 3ds max ile sınır tanımaz hayalgücünüzü sanal ortama taşıyabilir ve biraz sabırla gelecekte iyibir iş ve kazanç sahibi olabilirsiniz. Tarihçesi Autodesk 3Ds Max’in ilk prototipi Kasım 1988 tarihinde test edilmiştir. İlk prototip 4 kişi tarafından yazılmıştır. Bu 4 kişilik ekibin başında 3D Ma

Bil.ly ve Adf.ly Tarzında Bir Link Kısaltma Sitesi Yapımı - Sıfırdan Anl...

HAZIR HTML KODLARI İLE SİTE YAPIMI #2

 HAZIR HTML KODLARI İLE SİTE YAPIMI