Ana içeriğe atla

Reklam

Website Top List

Flight of The Phoenix incelemesi



Valla oldum olalı hayatta kalma filmlerini beğenmişimdir. Burada da zaten hep kaptanın yüzünden sarı veleti dinleseydi. Güzel olacaktı. Ama yook!

Bu insanlar çölün ortasında petrol arıyor haliyle bulamıyorlar. Ekipçe uçağa biniyorlar süper ötesi kaptanın fikirleriyle fırtınaya balıklama atlarlar ve uçağı düşürürler.
Orada sarı velet diyor
-"ağırız!"
Kaptan:
-"Hadilen oradan kaybol! Kafamın tasını arttırma!"
Uçak düşer:
Kaptan:
-"Evet sen haklıymışsın."
Sarı velet:
-"Zuhahahahahaha"


Uçak düşer. Yardım geleceğini sanarlar bi ... olmaz!
Bizim sarı velet:
-"Sizi kurtarabilirim, ben teyyareciyim!"

Sonra olaylar olaylar.
Uçağı yaparlar. Yanda göçerlerden su isterler  başka sarı velette -bi saate- her şeyi mahveder. Vurguya dikkat!
Sonra ...

Gerisini siz izleyin :D

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3ds max nedir ne işe yarar? (BiProgram)

 3D Studio Max Nedir? 3Ds Max, Autodesk firması tarafından geliştirilen (ve hala geliştirilmekte olan)  dünyanın en popüler ve en çok kullanılan 3D modelleme ve animasyon programıdır. Tam adı “3D Studio Max” olarak literatürde geçmektedir. Hayal Gücünüzün sınırlarını zorlayan tasarımları hayata geçirmeniz için sonsuz  imkanlar sağlayan,  geleceğin tasarımcılarının programı 3ds Max’tir. Gelişmiş eklenti desteği, güçlü modelleme kabiliyeti ve nispeten kolay kullanımı ile 3 boyutlu modelleme yazılımları arasında en yaygın kullanıma sahip uygulamalardan birisi olup, bir çok hazır modeli, dersleri, eklentileri bulunan ve internet üzerinde bir çok dökümana sahip bir programlardan birisidir. 3ds max ile sınır tanımaz hayalgücünüzü sanal ortama taşıyabilir ve biraz sabırla gelecekte iyibir iş ve kazanç sahibi olabilirsiniz. Tarihçesi Autodesk 3Ds Max’in ilk prototipi Kasım 1988 tarihinde test edilmiştir. İlk prototip 4 kişi tarafından yazılmıştır. Bu 4 kişilik ekibin başında 3D Ma

Bil.ly ve Adf.ly Tarzında Bir Link Kısaltma Sitesi Yapımı - Sıfırdan Anl...

HAZIR HTML KODLARI İLE SİTE YAPIMI #2

 HAZIR HTML KODLARI İLE SİTE YAPIMI